Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

U narednih nedelju dana imaćemo pun Hekatin Mesec i pomračenje koje će začiniti retro Merkur 30.05. Ne paničite. Nema mesta drami. Ako posmatrate u pravom svetlu, sve je jedan veliki ispit, teren sa raznim preprekama koje se savladaju uz malo truda, pameti i muke. Za toliko smo pametniji i prekaljeni. Možemo sebi da dozvolimo neka mala zadovoljstva, poraditi na sebi tamo gde ima manjka ili viška, dovesti sve u red je najbolji plan za sad. Veze su stabilne kao da smo svi najednom odrasli! Ne forsirajte se sada u novoj slobodi, lagano se vraćajte u neku normau i dobro gledajte oko sebe. Budite obazrivi pri razmeni poruka bilo da su poslovne ili ljubavne, jer može doći do potpuno pogrešno usmerene ljubomore koja nikome nije donela korist! U ovom periodu imajte zdravorazuman odnos prema svom novčaniku i budite ljubazni te ga stavite tako gde neće dobiti krila. Ukratko čuvajte se lopova i prevaranata! Ali nadasve imajte na umu da ide i pun Mesec i pomračenje te se prikladno ponašajte. Strasti će biti jako naglašene. Ne svađajte se, ne ubeđujte i ne odgovarajte na provokacije. Dan 26.05. provedite u meditaciji. Spojite se sa svojom ženstvenošću, ženskim principom i čistom magijom!

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…