Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 14. do 21.05.2021.

Trenutna situacija: EGO / Arhangel Jofijel
Taman da ste najčeličnije volje ikad na svetu godinu dana i kusur stresa, straha i neizvesnosti su ostavili trag. Plašimo se da se opustimo i to je normalno! Kako pa ne bi bili malo paranoični? Mali savet – počnite svaki dan za afirmacijama za ovu 2021 i vremeno ćemo se setiti šta to znači sloboda.

Savet: OSLOBAĐANJE / Arhanger Azrael
Svetlo na kraju tunela se jasno vidi, možemo da planiramo izlaske, druženja, romantične momente, grljenje, maženje, pa i ljubljenje! Radujte se i manifestujte sve što Vam je nedostajalo u prošlom periodu!

Rasplet: ČETIRI / Vatra
Konačno ćemo biti nagrađeni svako prema zasluzi of kors! Sve žrtve i predani rad dolazi na naplatu. I to u svakom smislu na duboko ličnom, emotivnom planu, fizičkom, duhovnom, pa i ekonomskom! Radujte se i veselite ovo je konačno onaj happy end koji nam je svima falio ooliko dugo! 

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…