Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 07. do 14.05.2021.

Trenutna situacija: Dva/Zemlja
Svi radimo previše svega – posao, porodica, nabavke, spremanja – nekako se sve skupilo i nakupilo. Svi smo pod stresom, a nekako ipak održavamo i izdržavamo sve. Celokupna situacija i Vaša i naša i svačija iziskuje neka drugačija, kreativna rešenja. Stanite na trenutak i rešavajte jedan po jedan problem.

Savet: Četiri/Vazduh
Treba nam odmor od svega pa i od nas samih. Pokušajte da se makar na kratko sklonite od izvora stresa. Vi ste sebi najvažniji, jer bez VAS nema i ni svega drugog. Malo konstruktivnog sebičluka nije na odmet. Posvetite se sebi i svojim potrebama i miru. SVI će Vam biti zahvalni!

Rasplet: Obnova/Arhangel Džeremiel
Anđeli Vam šalju signale da se kraj nazire – mukotrpnog projekta, monotonije, veze koja Vas ne ispunjava – SVE što vas vuče na dole i urniše... Svemu tome treba brzo da se nazire kraj.
Opustite se i ne žalite, bolje stvari vas očekuju, jer ste savladali velike lekcije. 😉

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…