Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

I tako, dođosmo do VELIKOG poravnanja Saturna i Jupitera u Vodoliji. Zadnji put se ovo desilo 1405. i označilo početak RENESANSE.

Spremni ili ne, milom ili silom – svet kao što ga znamo će se promeniti za sva vremena. Hello Doba Vodolije <3

Bogdanka Boba Zlatar nam poručuje:

Pomračenje je iza nas a istine isplivavaju svuda oko nas. Jeste li primetili kako neprijatne situacije izbacuju istinu na videlo, kako oni koji sebe nazivaju autoritetima pokazuju pravo lice? Jeste li iskristalisali neki svoj stav ili uvideli iskrenu potrebu? Možemo samo da pokušavamo da zažmurimo pred svim tim i to još samo par dana - stiže i dugo očekivani 21.12.2020. Dan kada svakom od nas Jupiter deli priliku a Saturn odgovornost. Izuzetnu snagu nosi ova konjunkcija, velike promene su na pomolu, sve vrednosti na testu. Promene se ne dešavaju tamo negde, već polaze od nas. Lepotu mora čini mnoštvo kapljica. Budite svesni lične odgovornosti za sva buduća dešavanja. Proverite u kojoj oblasti vašeg života se nalazi konjukcija Saturna i Jupitera na 0° Vodolije. Tu počnite, pokažite svu dubinu, suštinu i vrednost vašeg bića. Budite velikodušni, budite humani, pokažite svoju čovečnost, svest da je svaki pojedinac jednako bitan i da je kolektivno zadovoljstvo izvor lične sreće. 

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…