Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. Ako želite lično tumačenje Tarota, kafe i Runa - pošaljite sms na 069BGTAROT / 0692482768. 😉

Petkom predviđamo: Čarobne poruke od 11. do 18. decembra.

Trenutno stanje: Treća četvrtina Meseca - OSTVARIVANJE
Samo samosvesni stižu do srži! Osvestite svoje, tuđe, oloknosti, prednosti ma SVE - mane i vrline. Samo kroz svesno delanje se dolazi do ostvarenja. OVO znanje je moć. Preispitujte svoje i tuđe uloge, stavite se i u tuđe cipele. Činite prema svojoj svesti i savesti i nikada nećete pogrešiti.

Savet: Opadajući Mesec - MIR
Unesite mir u svoj život. Nema prostora i potrebe za nepotrebnim dramama. NE učestvujte u konfliktnim situacijama i NE raspravljajte sa konfliktnim ljudima. Budite kao oaza mira i biće mira oko Vas.

Rasplet: Super Mesec - PROCVAT
AKO niste odustali, sve što ste planirali će procvetati. Otvorite se i pretvorite u ono što ste nameravali. Strah nas sve negde parališe od neuspeha, uspeha, promena, tuđeg mišljenja... Oslobodite se ovih strahova i počnite da uživate u svom rastu i cvatu. Svaki trud je vredan Vas!

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…