Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Drago kamenje je naša veza sa vasionom, sa vremenom pre vremena.
Oni su čuvari DNK naše planete.
Svedoci su miliona godina stvaranja planete Zemlje.
U njima se nalazi energija vulkanskih erupcija, udara meteora, tektonskih poremecaja, rađanja novih kontinenata, života, nacija, kraljevstva, kao i gubljenje istih.

Dobrodošli u našu KRISTALNU POSLASTIČARNICU

Nekad davno, hovelit je bio omiljen kod starih rimljana. Mnoge biste su upravo od njega napravljene. Smatra se da najviše smiruje psihu, otklanja stres svih vrsta i dobar je za uravnoteženje svih čakri. Donosi željenu stabilnost i usresređenost pri rešavanju problema porodičnog i materijalnog stanja. Pravi je izbor za tublentna i nestabilna vremena, kao što su trenutne prilike. Hovelit jača porodično jedinstvo, veru jedne u druge i totalno smirivanje psihe. Balansira auru kao i čakre. Učiniće Vas jačim i svojim. Imaćete više takta sa saradnicima i bićete bolji diplomata u pregovorima. Ako sve zadržavate za sebe da ne bi opterećivali druge, hovelit će Vam pomoći ako imate problema sa probavom, čirevima i nervozom kao direktnom posledicom opterećenja, stesa i nerazumevanja.


KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…