Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Dobro došli na NOVI Astro četvrtak zvezdanih prognoza naše Vile Dobrile od četvrtka 22. do četvrtka 29. oktobra. Retro sve i svašta! Globalno je svima teško, ALI samo onoliko koliko se opiremo promenama!

Svaki aspekt pa i najenpovoljniji može da se iskoristi mudro. Sada je vreme promena malih i velikih, svođenja računa i KARME! U narednom periodu ne svadajte se i ne anaizirajte previše, menjajte se i ispravljajte greške. Aspekti su kao jedna velika nabujala reka koja hteli mi to ili ne DONOSI velike pomene. Najbolji savet je ’go with the flow’!

Vila Dobrila nam poručuje:
Cilj svake krize je da iz nje izađemo promenjeni, preporođeni, osveženi i novi. Što je kriza intenzivnija i potreba za transformacijom je jača. Svako od nas je sada na svojoj prekretnici kada se dešava važna promena koja ukazuje na smrt nečega ili potpunu transformaciju istog i oporavak. Ovo je poziv da unesemo život tamo gde je na izmaku, da razmaknemo zavese, pustimo svetlost i unesemo cvece u svoju svakodnevnicu i u svoje odnose.

SVE što vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.
Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!
Tarot, kafa, Rune i I Ching sa Marco Nektanom na 069BGTAROT / 0692482768.
Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…