Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Ova nedelja je kudi-kamo podnošljiva u odnosu na prethodne, ALI ne uljuljkujte se, ovo je samo mali predah na putu transformaija i promena kako na mikro, tako i na makro nivou. Prihvatajte sve zadatke i lekcije koje vam život i karma stavljaju pred vas. Gledajte da ih savladate i naučite iz prve, jer se ponavljaju sve dok ih ne uklavirimo, stoga onaj čuveni vapaj “pa žašto se ovo meni stalno dešava?“ Zato što očigledno negde ne pratimo na velikom kosmičkom času, a svi znakovi kraj puta su tu! Iskoristite ovu nedelju i uvedite zdrave navike, ishranu, harmonične porodične odnose. Budite dobri jedni prema drugima iskreno i od srca, jer se svaki čin dobrote negde računa!

SVE što vas očekuje u narednom period, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.
Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!
Tarot, kafa, Rune i I Ching sa Marco Nektanom na 069BGTAROT / 0692482768.
Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…