Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Idealan za podnošenje opomena pred utuženje svima koji Vas štete na neki način – ako znate na šta mislim 😉
Ako ste bili dobri i činili dobro, imaćete PUNO prijatelja koji će Vam rado priteći u pomoć. Ako niste, well...
Cela nedelja je obeležena opozicijom Merkura i Retro Marsa, to što se svađali nije NIŠTA u odnosu na ovo što nas čeka do punog Meseca 1. oktobra.
Znači da ponovim,  ne svađajte se, svi ali SVI smo ludi i na ivici potpune histerije, birajte svoje bitke ili jednostavno ne učestvujete u potencijalno eksplozivnim situacijama.
Okružite se lepotom i dobrotom, budite oličenje istog! Nemojte da nosite prošlost kao breme. Nemojte da živite u budućnosti. Život se dešava SAD i TU oko nas. Budite prisutni i svesni. Fokusirajte se na jednu po jednu stvar. Budite otvoreni za promene. Fokusirajte se na rešenja, a ne na probleme! Naučite nešto novo. Napravite strategiju svojih promena - korak po korak i stižete do cilja. Uporno, istrajno i lagano.
Što nas dovodi do punog Meseca 01.10. - svet se menja. Idemo u doba Vodolije i SVE će se promeniti hteli mi to ili ne. Bolje je biti deo promena nego biti promenjen 😉

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.
Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije !
Tarot, kafa, Rune i I Ching sa Marco Nektanom na 069BGTAROT / 0692482768.
Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

 

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…