Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petkom Predviđamo sa Marco Nektanom - Tarot i Rune nam poručuju od 11. do 18.septembra. Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune.

Naš bard skrivenih znanja Marco Nektan nam svakog petka izvlači jednu Tarot kartu, Runu ili će baciti pogled u šolju. Preneće nam svoje tumačenje i savet za narednih nedelju dana koji možete da pratite na našem novom Blogu.

Marco petkom poručuje: Tarot karta Princa pehara ili Princ Kočija Vode

Idealna nedelja za one koji su rođeni u oktobru! Ove nedelje se jedu kuvana jela ako želite da mislite na zdravlje. Najbolja nedelja za ljude jake volje i one ambiciozne. Neodgovorni i nepouzdani se neće dobro provesti. Ovo je nedelja umetnosti. Uživajte u svemu lepom i prefinjenom. Sve što izgleda mirno samo je zatišje pred buru. Sledi nam težak period posle mira. Vreme je da se otkriju tajne.

Ako želite lično tumačenje Tarota, kafe, I Ching-a i Runa sa Marco Nektanom, pošaljite sms na 069BGTAROT ili 0692482768. 😉

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…